Tordmule

Djurgårdens IF. Och vad som hänt med gamla spelare.


I januari 2003 skulle tre unga spelare, Bala Musa, Andreas Dahl och Richard Spong komma till DIF för att provspela i samma veva som Kenneth Storvik och Daniel Sjölund blev klara för klubben. Vad som hände med Musa vet jag inte, Andreas Dahl kom aldrig till provspelet efter att Helsingborg agerat snabbt, men Richard Spong fick ett kontrakt med DIF. Och Kenneth Storvik var tvungen att riva det påskrivna kontraktet. På svenskafans skrev någon att han spelat mot Spong i S:t Erikscupen och knappast varit imponerad.

Med tiden blev också DIF allt mindre imponerade. Det blev bara två matcher i allsvenskan, båda förluster. Under hösten 2004 var han nära en utlåning till Norrköping ihop med Sjölund, men det strandade på kontraktsvillkor. Efter säsongen blev det ändå Norrköping där han 2007 för tredje året i rad ska försöka få igång återtåget till allsvenskan hos den gamla storklubben.

Etiketter:

1 Responses to “Frejmannen - Richard Spong”

  1. # Anonymous Anonym

    Bala Musa har efter detta gjort en säsong i Säffle FF i div 4 Värmland utan att imponera. Vet ej var han spelar just nu.  

Skicka en kommentar

Search


Kontakt

  • Epost: tordmule [ dog ] gmail.com



Prenumerera

RSS



Blogger
Bloggtoppen.se

Powered by FeedBurner
Get your blog worth button at autopinger.com!