Tordmule

Djurgårdens IF. Och vad som hänt med gamla spelare.


Åh vad jag önskar att jag kunde gå på mötet ikväll, inte varje kväll man kan få gratis kaffe och läckra wienerbröd hursomhelst. Helt enkelt jävla skit att den åttonde är just idag. Framför allt de tre sista punkterna, BoA berättar, Siggi & Paul berättar, och Lasse berättar, kan bli skön djurgårdspornografi för de utsvultna öron som är där. Och så den sista punkten då - truppens nyförvärv intervjuas - kan man tänka sig att Micke Dahlberg äntrar scenen för att äntligen offentliggöra det som varit klart så länge enligt så många?

--

Den första omgången av allsvenskan offentliggjordes idag preliminärt. En underbar nyhet som kan sätta det mest förkolnade hjärta i brand. Även om det är en ocean av tid mellan oss och avspark, skymtar man redan nu stranden på den andra sidan. Om man ska tolka följande program;
Brommapojkarna–Djurgården (TV4+ preliminärt)
AIK–Kalmar
Halmstad–Helsingborg
GAIS–Hammarby (TV4 preliminärt)
Gefle–Örebro
Trelleborg–Göteborg
Elfsborg–Malmö (Canal+ preliminärt)
så är det att Djurgården spelar på fredag kväll (på Råsunda?), men ändock inom räckhåll för de flesta supportrarna. Om påskdagen är spelledig som vanligt skulle man kunna tänka sig att schemat inte bara är en slump, utan att AIK och Halmstad får ihop med Gais göra hemmapremiär på påskafton, och att Gefle och Trelleborg på en något undanskymd annandag presenterar sig för hemmapubliken innan Elfsborg och Malmö på tisdagen brakar samman och spelar 1-1 som omgångens klimax.

--

Till sist en observation - jag kan inte minnas att jag någonsin såg Kjell Jonevret föra noggranna anteckningar från träningarna på Kaknäs. Att Pelle Olsson i Gefle däremot gör det är dock ingen överraskning, och att han med hjälp av dessa kan utse "mest segerrika spelare under tvåmålsspel på träningarna". Vinnare 2006 var Antou Jallow, numer tillbaka i Sirius, samme Jallow som gjorde fler mål i amerikanska collegeligan än Hammarbys nyförvärv Charlie Davies. Om detta säger mest om Jonevret eller Davies har jag ingen aning om.

Etiketter:

0 Responses to “Medlemsmöte ikväll”

Skicka en kommentar

Search


Kontakt

  • Epost: tordmule [ dog ] gmail.com



Prenumerera

RSS



Blogger
Bloggtoppen.se

Powered by FeedBurner
Get your blog worth button at autopinger.com!