Tordmule

Djurgårdens IF. Och vad som hänt med gamla spelare.


En i raden av egna produkter som inte lyckades. Han fick nästan fyra säsonger på sig i DIFs A-trupp men lyckades aldrig, ofta skadedrabbad, etsa in några bestående minnen bland supportrarna. Jo, ett. Efter en märklig härva under sommaren 1999 blev han tillsammans med Dorsin och Lossman utlånad till Spårvägen, och i likhet med Lossman var det ett farväl. Därefter blev det Värtan 2000, Enskede 2002 och Väsby 2004 för den gamle urdjurgårdaren. Vi förmodar att han hade den goda smaken att lämna Väsby när de blev AIK:s farmarklubb 2005, för därefter finns det inga fotbollsspår av Christian Gröning. Däremot en vimmelbild från en Computer Sweden-fest 2005.

Etiketter:

3 Responses to “Centertyp - Christian Gröning”

  1. # Anonymous Anonym

    Tordmule: Du är grym på att leta info om gamla lirare..kul att läsa bloggen!

    Hittar du nåt om Micke Borgqvist och hans karriär vore det guld. Minns Djurgårn-Trelleborg när en viss Andreas Isaksson fanns på motståndarsidan. Micke drog iväg ett rungande skott från 30-40 meter som gick mot krysset - fenomenal räddning, bollen kommer småningom ut till Micke igen som laddar om och får en ny kanon, men denna gång låg, träff - minns inte om den satt eller om Isak tog den också. Vilken jävla målvakt vet jag att jag tänkte iaf..  

  2. # Blogger Tordmule

    Ha, Borgqvist är på g på bloggen... kommer snart. Tack för berömmet. Blundade Micke när han sköt eller hur kunde han få två så bra träffar i rad?  

  3. # Anonymous Anonym

    Jävligt bra fråga....  

Skicka en kommentar

Search


Kontakt

  • Epost: tordmule [ dog ] gmail.com



Prenumerera

RSS



Blogger
Bloggtoppen.se

Powered by FeedBurner
Get your blog worth button at autopinger.com!