Tordmule

Djurgårdens IF. Och vad som hänt med gamla spelare.


Julen närmar sig och 2006 kan börja läggas till handlingarna. Av så mycket som skulle bli blev det mycket mindre. Den här fotbollssäsongen vill man helst bara glömma. Tordmulen har inte skrivit någon önskelista, ingen årskrönika, ingen sammanfattning av läget. Det fick räcka med lucköppningen på temat årstidsrelaterade artiklar. Därmed vill jag säga att det i framtiden kanske kommer att dyka upp just sådana krönikor och sammanfattningar.

Det händer mycket inom Djurgården just nu och än har inte alla bitar inom föreningen fallit på plats respektive börjat dra åt samma håll. Desto större anledning att vara observant på dragningarna och finliret, som i år tyvärr har varit frånvarande på fotbollsplanen men då och då uppträder på kansliet och runtom istället. För att inte tala om de ständiga attacker DIF måste göra för att besegra den mäktiga (men tungfotade) försvarslinje om det ska bli någon arena på den här sidan 2010.

Sedan den här kobben blev tillgänglig för allmänheten har enligt bloggtoppen över 7000 unika besökare varit här, och per vecka hittar stadigt över 1000 unika besökare hit. Tack för det.

Men för att anknyta till rubriken, så önskar jag alla oss blåränder ännu ett strålande år liknande 2002, 2003 och 2005. Sådana klappar kommer tyvärr inte kunna öppnas på julafton, och vi kommer få vänta länge innan vi vet om det ens fanns någon sådan klapp under granen. Vi kommer inte ens få våran första ledtråd förrän någon gång i februari, vi kommer få syn på klappen i juni, men inte förrän på hösten kan vi komma fram till om den ligger under vår gran eller någon annans. Shit, jag skulle ha kallat det här inlägget för Klappjakten istället. God jul på er alla cyberapor!

Etiketter:

1 Responses to “Oss alla ett strålande år”

  1. # Blogger Johan seidefors

    God Jul indeed. Ett gott nytt år kan vi som sagt bara hoppas på i det här läget. Tack för en bra sida om DIF - något som tidigare lyst med sin frånvaro. Nu häller vi ut en skvätt för vår vän Knivsta Sandberg och firar som om det vore 2002.  

Skicka en kommentar

Search


Kontakt

  • Epost: tordmule [ dog ] gmail.com



Prenumerera

RSS



Blogger
Bloggtoppen.se

Powered by FeedBurner
Get your blog worth button at autopinger.com!